Laukaan Betoni Arena   Peurunka

Jääliikuntapalvelut

Curling

Ohjattua peliin tutustumista uuden Laukaan Betoni Arenan curlingradalla. Hintaan sisältyy pelivälineet sekä
ohjaus 2 h. Maximi henkilömäärä 16 / ryhmä.

UUTUUS! Kuntoluistelu

Kehittää kehon hallintaa, koordinaatiota ja lihaskuntoa. Sopii kaikenikäisille; miehille ja naisille. Kuntoluistelu voidaan toteuttaa kuntopiirinä musiikin tahdissa käyttäen erilaisia välineitä. Vaatii perusluistelutaidon.

Jääpelit ja -leikit

Esim. Pesän ryöstö, Tarkkuuspallo, Kiekkorohmu, Pidä puolesi puhtaana, Käsipallo, Ringette
Hintaan sisältyy ohjaus sekä välineet. Pelit ja leikit sopivat sekä lapsille että aikuisille.

Rusettiluistelu

Sopii liikuntapäivään, jossa on yli 30 henkilöä. Luistelua musiikin tahdissa pareittain tai yksin. Esim.
musiikkia eri vuosikymmeniltä.

 

Muut liikuntapalvelut

Monipuolinen Peurunka tarjoaa aktiivista menoa esimerkiksi sählyn, keilailun, vesijumpan, core-trainingin, indoor-cyclingin tai seuratanssien merkeissä. Peurungan ympäröivä luonto on yllätyksellinen, kansallismaisemaa parhaimmillaan. Luonto- ja hiihtoretket laavuineen, järvimaisemineen ja koskineen tarjoavat aktiviteetteja niin rauhallisille nautiskelijoille kuin seikkailua kaipaaville hurjapäille.

Jottei päivä menisi totiseksi puurtamiseksi tai punnertamiseksi, niin rentouttava hieronta, tunnelmallinen kynttiläuinti allasosastolla ja saunan lämpö tekevät ihmeen hyvää. Rentotuminen on olennainen osa hyvää oloa!

Vaihtoehtoja yli 25

Allasosasto, kuntosalit, liikuntakupoli, testiasema, pelikentät, golf, melonta, luontopolut, lenkkeily-, hiihto- ja pyöräilymahdollisuudet, kalastus, ratsastus, ryhmäliikuntatunnit: indoor cycling, aerobic, core ja allasjumppa, viikoittaiset vapaa-ajan ohjelmat, hohtokeilaradat, tenniskentät, rentoutuminen, tanssikurssit ja kesän 2008  uutuutena frisbeegolf.

Lisätietoa Peurungan liikuntapalveluista

Golf kentälle 5 minuutin matka

Kylpylähotelli Peurungasta on vain 5 minuutin ajomatka järven vastarannalla sijaitsevalle Laukaan Peurunkagolfin kentälle. Kylpylähotellin suositut golfpaketit myynnissä koko golfkauden.

 

Laukaan Betoni Arena, Peurungantie 85, 41340 Laukaa, info (at) icecatarena.fi
Design by AtMentor