Laukaan Betoni Arena   Peurunka

Taito- ja muodostelmaluistelu, ringette

Kylpylähotelli Peurungasta ja Laukaan Betoni Arenan ova löytäneet  myös taito- ja muodostelmaluisteluseurat sekä ringettejoukkueet. Peurungassa on järjestetetty useita seurojen leirejä. Erityiskiitoksen saivat hyvälaatuinen jää ja runsas, monipuolinen buffet ruokailu. Leirijärjestelyjä helpottaa se, että kaikki palvelut kuten jäähalli, majoitukset, ravintola, kylpylä ja muut aktiviteetit ovat samalla tontilla.

Erityisesti taitoluistelun puolelle ollaan saatu viime vuosina myös tuulahdus kansainvälistä menoa. Viisinkertainen taitoluistelun Suomen mestari Valtter Virtanen ja hänen valmentajavaimonsa Alina Mayer-Virtanen ovat löytäneet tukikohtansa Laukaan Betoni areenalta. Sitä kautta myös Euroopan huippuluistelijoita käy harjoitelemassa erityisesti kesäisin pariskunnan järjestelmillä leireillä. Leireillä valmennustiimiä ovat tukemassa olympiatason valmentajia. Viimeisen kauden aikana Alina on ollut kehittämässä myös taitoluistelun seuratoimintaa ja sitä kautta tarjoamassa harjoitusmahdollisuuksia kaikenikäisille.

Tavoitteena on luoda Perunkaan taitoluistelun harjoituskeskus, joka palvelisi tulevaisuudessa kansainvälisiä luistelijoita ja tottakai myös luistelijoita Keski-Suomesta.

Lisätietoa tiimin toiminnasta: TeamMayerVirtanen(a)outlook.com tai www.teammayervirtanen.fi.

Laukaan Betoni Arena, Peurungantie 85, 41340 Laukaa, info (at) icecatarena.fi
Design by AtMentor